WRISTBAND - KARSZALAG

KARSZALAG SZEZON

Július és benne is vagyunk már a nyár közepében és a teljes fesztiválszezonban. Ráadásul egyre több gyerek és sport tábor, családi napok, fesztiválok , majd rendezvények, konferenciák, kiállítások, expók, nyílt napok, kerülnek megrendezésre, melyhez elengedhetetlenek a karszalagok , nyakpántok , és az egyedi belépő kártyák.

Így már a rendelések is egyre növekednek és ezért a gyártási idő is hosszabbodik ami eddig 1. az lehet, hogy már 3. munkanap és ezt követően 5 munkanap is lehet, mint ilyenkor minden évben, ezért kérünk mindenkit, hogy a gyártási határidőt adja meg részünkre az ajánlatkéréssel együtt, így tudjuk garantálni a kért határidőre való gyártást. A gyártást továbbra is a jóváhagyott grafikai terv után kezdjük meg és a gyártási idő, melyek munkanapok, a látványterv visszaigazolástól veszi kezdetét! Az úgynevezett s.o.s. vagy más néven expressz gyártást csak felár esetén tudjuk vállalni, amit szintén a visszaigazolt látványterv után kezdünk gyártani.

Ajánlatkérést várjuk az info@wristband.hu e-mai címre, karszalag gyártásra és egyedi nyakpánt készítésre, illetve egyszínű nyakpántok és hozzá tartozó passzok és kártyatartótokokra.

További rendezvény termékeink a www.rendezvenyellato.hu weboldalon találhatók.