WRISTBAND - KARSZALAG

KUPONOS KARSZALAG

A kuponos karszalagok legkedveltebb ideje a május és az augusztus vége, szeptember eleje na meg a december.
De miért is? Ezekben a hónapokban a cégek vagy nagyszabású céges rendezvényeket sport napokat rendeznek vagy családi napot és ezek a karszalagok erre a legmegfelelőbbek. A kuponos karszalagon a kupon részeken szimbólumok vagy szöveg helyezhető el mely levétele után a kuponért kapható a pl. étel, ital, játék, stb. míg a karszalag felső részére rakható a céges logó vagy a rendezvény neve, így ellenőrizhetők a bennlévők jogosultsága is. Ez a karszalag így 2:1-ben.
Ennek a karszalag típusnak a gyártási ideje kicsit hosszabb mint a többi karszalagnak pont a több féle felhasználása és egyedisége miatt. A karszalag anyaga speciális bőrbarát műanyag, mely vízálló így ebből a szempontból is jobb mint egy rendezvény kuponfüzet. A karszalagra a nyomat vízálló direkt szita nyomással készül, mely nem kopik le a víztől vagy a használattól.
A kuponos karszalagból raktáron 5 vagy 10 kuponost tartunk limitált színekben, egyedi szín, illetve kupon mennyiség esetén ezt a típusú karszalagot megrendelésre gyártjuk.
A kuponos karszalagról további információ a KUPONOS KARSZALAG termék oldalon található.
Ajánlatkérését várjuk az info@wristband.hu e-mail címen. Kérdés esetén e-mailen vagy a +36304992626 telefonszámon állunk rendelkezésre.