WRISTBAND - KARSZALAG

PANTONE 2024 KARSZALAG

A Pantone mint minden évben idén is megválasztotta 2024 színét, mi pedig ezt megvalósítottuk karszalag színben.

2024 színe a Peach Fuzz azaz a halvány őszibarack ami pasztell is de közben nagyon különleges extra szín. Amit a pantone így jellemez „ A PANTONE 13-1023 Peach Fuzz színe a nyugalmat jelképezi, mely menedéket biztosít, ahol egyszerűen létezhetünk, tapasztalhatunk és gyarapodhatunk. Olyan árnyalatot kerestünk, amely tükrözi a közelség és kapcsolat iránti veleszületett vágyunkat. Olyan színt választottunk, amely melegséggel és modern eleganciával sugárzik. Leatrice Eiseman – Pantone Executive Director

A Pech Fuzz egy szívből jövő őszibarack árnyalat, amely a kedvesség és gyengédség érzését kelti, a törődés és megosztás, a közösség és az együttműködés üzenetét közvetíti az emberiség számára.

Ez a karszalag szín rendelhető raktárról szinte azonnal ¾ tyvek azaz papír karszalagból és egyedi full color tyvek karszalag vagy textil karszalagként , illetve akár egyedi nyakpántként is, akár a logó alatti alapszínként, az info@wristband.hu e-mail címen.

Tervezés esetén a Pantone Fuzz színkódjai.  RGB code is 255, 190, 152., CMYK code is C 0% M 25% (0.255) Y 40% K 0%. Pantone PANTONE 13-1023 Peach Fuzz.