KARSZALAG

passztartó – nyakpánt gyártás

Nyakpánt gyártás vagy más néven passztartó, nyakba logó, nyakba akasztó vagy nyakszalag ma már sok ismert neve van.
A passztartókat eredetig beléptetéshez kezdtük el gyártani és értékesíteni. Ez miért jó? A passztartó vagy más néven nyakpánt a nyakba / nyakra helyezve jól látható a mindig ruhán kívül hordja az adott személy, illetve illető. Ezáltal akár a különböző / feliratozott vagy színes passztartó látható is de végső soron a kártyatátóban elhelyeztet kártyáról vagy passzból kiderül, hogy az adott személy ki és mire jogosult?
Ezenkívül ma már egy színvonalas rendezvény nélkülözhetetlen kelléke a passztartó. Miért? Mert a passztartó szuper promóciós eszköz azaz a marketingesek egyik nagy kedvence mert remek reklám eszköz. Az egyedi gyártású logózott vagy feliratozott nyakpánt a hordásával reklámozza a feliratozott céget vagy rendezvényt, fesztivált, eseményt, így egy mozgó reklám. Továbbá a későbbiekben reklámajándékként is funkcionál, és az ajándékot mindenki szereti!
Amennyiben Önnek még nincs saját egyedi nyakpántja – passztartója küldje meg logóját és a kívánt alapszínt és mi ingyenes látványtervet készítünk majd jóváhagyása után rövid határidővel gyártjuk is a saját passztartóját.
A passztartóhoz választhat egyéb tartozékokat – kiegészítőket mint például: csatt vagy a kulcskarika.

További információ a passztartó – nyakpánt gyártás menüpontban található
nyakpánt – passztartó rendelés: info@wristband.hu