rólunk

WRISTBAND A KARSZALAG

A WRISTBAND Kft. több mint 10 éve, – bár ez fordítva szokott lenni de ez a nagy magyar igazság, hogy egy Amerikai élet után egy itthoni álom valóra váltása eredményeként – alapított 100% magyar tulajdonban és Magyarországon bejegyzett cég.

A WRISTBAND mára márka név lett mely azonosító karszalagokat és nyakpántokat tervez, gyárt és forgalmaz rendezvényekre, eseményekre és cégek, illetve intézmények részére, amik az elzárt területekre történő belépéshez, illetve tartózkodáshoz megkülönböztető jelzésként használható. Széles választékunkból vevőink kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb terméket. Termékeink mindenki számára elérhetőek, legyen magánszemély vagy egyszemélyes Kft., kkv, fesztiválszervező vagy rendezvényszervező cég, illetve strandok fürdők, sport egyesületek stb.

Kínálatunkban megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbb karszalagot, nyakpántot, illetve minden ami egy rendezvényhez kell.

Karszalagjainkat amerikai alapanyagból gyártjuk mint például a tyvek karszalagok a dupont tyvek anyagból készülnek így elmondhatjuk, hogy a legjobb minőségű karszalagot gyártjuk a piacon. Továbbá karszalagjainkat saját igényeinek megfelelően, egyedi felirattal, illetve logóval láthatja el mellyel népszerűsítheti a cégét, termékét, rendezvényét, intézményét, szórakozóhelyét, weboldalát vagy tetszőleges információval is elláthatja, mint például dátum, jegyár, szponzorok, támogatók logói, vagy a következő bulik reklámozása, hirdetésre.

Az általunk gyártott nyakpántokat prémium minőségű anyagból gyártjuk igény szerint különböző kiegészítő tartozékokkal.

Termékeink között megtalálhatók az „azonnali” termékek is, mint „sima” színes karszalagok és az egyszínű nyakpántok, vagy az előre feliratozott mintás nyakpántok, karszalagok.

Partnereinknek, illetve folyamos rendelés esetén vásárlóinknak kedvezményeket biztosítunk. Nagyobb darabszámú megrendelés esetén egyedi árajánlatot adunk vevőink részére.

Cégünk növekedésével létrehoztuk a RENDEZVÉNYELLÁTÓ weboldalt ahol mindent megtalál ami egy rendezvényhez szűkséges a beléptető karszalagoktól a good bye reklámajándék csomagig.

WRISTBAND KFT.
w: www.wristband.hu
e: info@wristband.hu
t: +36 30 499 2626
H- 1022 Budapest, Bimbó út 26.
Adószám: 14896051-2-41
EU Adószám: 14896051
Cégjegyzékszám: 01 09 924991
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-60142386

Cégünk csoportjába tartozik:

Referencia munkáinkból pár darab akik már bizalmat szavaztak nekünk:

szilkon karkötő gyártás
feliratozott műanyag karszalag gyártás
nyakpánt gyártás

tyvek karszalagjainkat DuPont anyagból gyártjuk így 100% biztonságot adunk!

termékeinket kiszállítás esetén a GLS szállítja ki garantálatan 24 órán belül Magyarország teljes területére. Az EU országaiba 3-5 munkanap a szállítás.