termékek

Ma egy rendezvényen elengedhetetlen a belépés ellenőrzése és a vendégek megjelölése.
A karszalag szinte ma már kötelező része minden rendezvénynek mely a beléptetés részét képezi, hiszen így ellenőrizhetők a vendégek ki jogosult a jelenlétre továbbá a különböző karszalagokkal lehet azonosítani a vendégek jogosultságát és a kiemelt terültekre történő belépéshez (pl: V.I.P.).

Mára már a nyakpánt is ugyan ilyen fontos kelléke egy rendezvénynek az azonosításra, illetve a vendégek titulusát is a passzokon / nyakpánthoz tartozó kártyákon megjelölve. Az egyedi gyártású nyakpánt tovább remek promóciós eszköz melyet a vendégek tovább is büszkén használhatnak. Mára már az egyik vezető reklámajándék is, mint az újra trendi szilikonkarkötő is.

Karszalagok és nyakpántok széleskörű termékeit kínáljuk.
Kínálatunkban megtalálható a költséghatékony de legkedveltebb tyvek papír karszalagok, továbbá a műanyag karszalagok széles választéka, a környezetbarát textil karszalagok, a nagyon színes full color karszalagok, különböző feliratos és mintás karszalagok, illetve a gyerekek részére gyártott biztonsági karszalagok mint a speciális kórházi karszalagok.
Nyakpántok közül az egyszínű basic nyakpántok mellett rendelhető egyedi gyártású nyakpánt – passztartó különböző kiegészítőkkel – tartozékokkal rövid határidővel.

Honlapunkon a termékek között minden karszalag típusnak és nyakpántnak megtalálja a részletes leírását.

Amennyiben kérdése lenne továbbá ajánlatkérés esetén várjuk megkeresését az info@wristband.hu e-mail címen vagy a +36304992626 telefonszámon.

Figyelje, kövesse akcióinkat, újdonságainkat a facebook és instagram oldalainkon

AJÁNLATKÉRÉS:

    wristband © all rights reserved
    WRISTBAND HUNGARY 2009-2019

    A WRISTBAND Kft. weboldalai, katalógusai, árajánlatai, facebook és instagram oldala, valamint az azokon található minden képi és szöveges tartalom szerzői jogi, illetve védjegy oltalom alatt állnak. Azoknak bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a WRISTBAND Kft. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.