WRISTBAND - KARSZALAG

ÚJ ELŐRE FELIRATOZOTT TYVEK KARSZALAGOK

Az új év mindig rejt valami újat, vagy hozz valami újat…

Az egyszínű tyvek – papír karszalagok mellett új előre feliratozott és mintás tyvek – papír karszalagok is rendelhetők.
Az állandó feliratos karszalagok mint a vip , press, staff és az új napok feliratós karszalagok mint a péntek , szombat stb. mellett új mintás karszalagok is rendelhetők melyek mindig változó minták a közelgő események szerint. Most így ajánljuk az új napos karszalagokat és a szíves mintás, illetve a piros-fehér – zöld mintás karszalagot a közelgő Valentin napra és a következő Március 15.-i ünnepre.
Ezeket a karszalagokat főképp olyan rendezvényekre ( sajtótájékoztató, konferencia, bemutató stb.) illetve intézményeknek és helyekre ( sport és szabadidő központ, hotel, wellness , múzeumok, kiállítások stb. ) ajánljuk ahol további megkülönböztetést igényelnek a bent tartózkodók, titulus vagy napi jelzésre.
A tyvek karszalagok más néven papír karszalagok DuPont™ Tyvek® anyagból készülnek mely egy erős papír és műanyag ( 100% polietilén) ötvözete, a mérete 19mm széles x 250 mm hosszú, erős ragasztó csíkkal zárható, sz anyagának köszönhetően vízálló és roncsolódás nélkül nem átruházható. A karszalagok 100 db / felirat vagy minta szerint rendelhetők, az árak darabszám szerint sávosan vannak meghatározva. Ajánlatkérését várjuk az : info@wristband.hu e-mail címen.