KARSZALAG

WRISTBAND – KARSZALAGOK

A WRISTBAND mára már márka név lett mely azonosító karszalagokat és nyakpántokat tervez, gyárt és forgalmaz rendezvényekre, eseményekre és cégek, illetve intézmények részére, amik az elzárt területekre történő belépéshez, illetve tartózkodáshoz megkülönböztető jelzésként használható. Széles választékunkból vevőink kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb terméket. Termékeink mindenki számára elérhetőek, legyen magánszemély vagy egyszemélyes Kft., kkv, fesztiválszervező vagy rendezvényszervező cég, illetve strandok fürdők, sport egyesületek stb.

Kínálatunkban megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbb karszalagot, nyakpántot, illetve mindent ami egy rendezvényhez kell.

Karszalagjainkat amerikai alapanyagból gyártjuk mint például a tyvek karszalagok a dupont tyvek anyagból készülnek így elmondhatjuk, hogy a legjobb minőségű karszalagot gyártjuk a piacon. Továbbá karszalagjainkat saját igényeinek megfelelően, egyedi felirattal, illetve logóval láthatja el mellyel népszerűsítheti a cégét, termékét, rendezvényét, intézményét, szórakozóhelyét, weboldalát vagy tetszőleges információval is elláthatja, mint például dátum, jegyár, szponzorok, támogatók logói, vagy a következő bulik reklámozása, hirdetésre.

Leave a Reply