egyedi design

FELIRATOZÁS – LOGO – REKLÁM – SZPONZOR

Saját igényeinek megfelelően, egyedi felirattal láthatja el a megrendelni kívánt karszalagot. 
A karszalagok feliratozása, logózásával népszerűsítheti a cégét, termékét, rendezvényét, intézményét, szórakozóhelyét, weboldalát  vagy tetszőleges információval is elláthatja, mint például dátum, jegyár, szponzorok, támogatók logói, vagy a következő bulik reklámozása, hirdetésre.  
A feliratozás többletköltséggel jár, melyet a rendelés folyamata során külön számolunk. A karszalag feliratozását rövid határidővel vállaljuk.

A felirat lehet egy színnel vagy full color nyomással is.   
 
A feliratozáshoz szükséges grafikát lehetőleg vektoros formában a lógózáshoz 300dpi felbontásban egy az egyhez méretben kérjük megküldeni.
A feliratnál a betű típus választható illetve a normál, félkövér illetve a dőlt formátumban is feliratozhatja a megrendelt karszalagokat.
A legkisebb betű méret 8 pont lehet, illetve a betűk nem tartalmazhatnak fontokat és görbévé konvertálva tudjuk csak elfogadni.  A gyártást a látványterv elfogadása jóváhagyása után kezdjük.P

A biztonsági hordozókat (hologram, UV, vonalkód) tartalmazó karszalagoknak egyedi áruk van ajánlatkérését várjuk az info@wristband.hu e-mail címen

További kérdés és információért illetve a személyre szabott árakért kérjük lépjen velünk kapcsolatba az info@wristband.hu e-mail címen, a heti illetve havi akcióinkat a hírlevél feliratkozásával illetve a FACEBOOK oldalunkon követheti.